Revalidatie Arnhem


Hulp bij uw revalidatie in Arnhem

Revalidatie in Arnhem is nog altijd een onderbelicht traject. Wanneer mensen na een blessure, ziekbed of chirurgische ingreep beginnen met hun revalidatie in Arnhem, trekken de meeste zorgverleners hun handen eraf. Maar de mensen die beginnen aan de revalidatie, dat zijn de mensen die juist nog een lange weg te gaan hebben. Daarom hebben wij bij Fysio-Actief verschillende trajecten opgezet om cliënten te helpen bij hun revalidatie in Arnhem. Door de juiste begeleiding wordt het proces niet alleen versneld, er wordt ook een veel betere basis gelegd voor de toekomst, zodat terugval voorkomen kan worden.Fysiotherapie Arnhem

Wat is het belang van revalidatie in Arnhem?

Mensen die lang ziek geweest zijn, die een blessure gehad hebben of een medische ingreep hebben gehad, moeten veel dingen opnieuw leren. In sommige gevallen gaat het om opnieuw leren lopen, het vinden van een juiste houding of weer in balans komen met het eigen lichaam. Hoewel dit vanzelfsprekend lijkt, is dit het niet. Aangeleerde handelingen kunnen namelijk makkelijk vergeten worden. Niet alleen door de hersenen, maar ook door het lichaam zelf. Door ondersteuning te bieden bij de revalidatie in Arnhem zorgen onze specialisten ervoor dat ook dit traject succesvol verloopt met de juiste begeleiding en een sterk behandelingsplan na het evaluatiegesprek.

Heeft u hulp nodig bij het revalideren in Arnhem?

Herkent u zich in bovenstaand beeld en vindt u het lastig om de weg terug te vinden naar hoe het voorheen was? Maak dan vandaag nog een afspraak, zodat we tijdens het intakegesprek de mogelijkheden, problemen en opties samen kunnen bekijken. Wij helpen u graag verder met uw revalidatie in Arnhem. Maak gebruik van het contactformulier of bel ons direct op 026 35 14 832 om een afspraak te maken. We zijn zes dagen per week geopend zodat u altijd langs kunt komen wanneer het u uitkomt.


Benieuwd naar onze beoordelingen? Bekijk onze reviews op Zorgkaartnederland.nl of onze Google reviews.