Over ons

Over ons

Wij vinden een holistische benadering erg belangrijk voor een succesvolle behandeltraject en herstel van uw klachten. Onze therapeuten, ieder met hun eigen specialisatie zorgen ervoor dat u de juiste behandeling krijgt. Onze doel is om de oorzaken van uw klachten naar boven te krijgen, zodat terugval op korte of lange termijn voorkomen kan worden. Wij nemen de tijd om uw klacht uit te leggen , zodat u actief kunt deelnemen aan uw revalidatie. Wat wij belangrijk vinden is om een gemoedelijke sfeer te creëren voor een prettige verloop van uw behandeltraject.

Maak kennis met onze Fysiotherapeut

Annika Kulcke

Algemeen Fysiotherapeute
Ouderen revalidatie
Kunstheup revalidatie
Kunstknie revalidatie
Valtraining in Balans
Medical training concept
Long revalidatie
In 2013 is Annika afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het revalideren van ouderen,  revalidatie na een kunst heup of knie en long revalidatie. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

Luciola Dumont

Algemeen Fysiotherapeut
Dansrevalidatie
Psychosomatische klachten
Rugklachten
RMA therapie 
SSRP therapie
In 2003 is Luciola als fysiotherapeut afgestudeerd in Brazilië en als danseres in 2008 in Nederland. Luciola beheerst specifieke specialisaties in de fysiotherapie die in Nederland relatief onbekend zijn, maar zeer effectief voor een succesvolle behandeltraject. Luciola gelooft dat dans en fysiotherapie heel goed bij elkaar passen. Enerzijds fysiotherapie bij dans ter behandeling en preventie van blessures anderzijds dans als hulpmiddel bij behandeling van fysieke en mentale klachten. Luciola is altijd op zoek naar (herstel van) balans. Ik werk op maandag en donderdag.