Over ons

Over ons

Wij vinden een holistische benadering erg belangrijk voor een succesvolle behandeltraject en herstel van uw klachten. Onze therapeuten, ieder met hun eigen specialisatie zorgen ervoor dat u de juiste behandeling krijgt. Onze doel is om de oorzaken van uw klachten naar boven te krijgen, zodat terugval op korte of lange termijn voorkomen kan worden. Wij nemen de tijd om uw klacht uit te leggen , zodat u actief kunt deelnemen aan uw revalidatie. Wat wij belangrijk vinden is om een gemoedelijke sfeer te creëren voor een prettige verloop van uw behandeltraject.

 

Maak kennis met onze Fysiotherapeuten

Annika Kulcke

Algemeen Fysiotherapeute

Ouderen revalidatie

Kunstheup revalidatie

Kunstknie revalidatie

Valtraining in Balans

Medical training concept

Long revalidatie

 

In 2013 is Annika afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het revalideren van ouderen,  revalidatie na een kunst heup of knie en long revalidatie. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

Shalini Swartjes Jonis

Praktijkhoudster

Algemeen Fysiotherapeut

Orofaciaal fysiotherapeut

Hoofdpijnklachten en Migraine

Dry Needling hoofd-, hals-, nekgebied en romp

Aangezichtsverlamming( mimetherapie)

Orthomoleculair Fysiotherapeut

Claudicatio Intermittens speclialist

Medische fitness en Personal trainer

 

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie, hoofdpijn en migraineklachten. Naast de opleiding orofaciale therapie ben ik tevens gespecialiseerd in aangezichtsverlamming en geeft hiervoor mimetherapie. Op 1 juni 2008 heb ik de praktijk Fysio-Actief in Arnhem overgenomen. Ik werk met veel plezier en heb passie voor mijn werk. Patiënten complimenteren mij als een betrokken en bekwame fysiotherapeute.

Luciola Dumont

Algemeen Fysiotherapeut

Dansrevalidatie

Psychosomatische klachten

Rugklachten

RMA therapie 

SSRP therapie

 

In 2003 is Luciola als fysiotherapeut afgestudeerd in Brazilië en als danseres in 2008 in Nederland. Luciola beheerst specifieke specialisaties in de fysiotherapie die in Nederland relatief onbekend zijn, maar zeer effectief voor een succesvolle behandeltraject. Luciola gelooft dat dans en fysiotherapie heel goed bij elkaar passen. Enerzijds fysiotherapie bij dans ter behandeling en preventie van blessures anderzijds dans als hulpmiddel bij behandeling van fysieke en mentale klachten. Luciola is altijd op zoek naar (herstel van) balans. Ik werk op maandag en donderdag.

Marijke Clabbers-Beldman

Algemeen Fysiotherapeut 

Psychosomatische klachten

      Adem en ontspanningstherapie

       Basic Body Awareness Therapie

Vestibulaire revalidatie

      NLP ( fysiotherapie) 

      Dry Needling extremiteiten

Zwangerschapsklachten

 

Ik werk sinds 2007 als fysiotherapeute. Ik heb in gezondheidscentra en in particuliere praktijken gewerkt en een praktijk gerund. Ik werk bij Fysio-Actief met veel plezier en in goed contact met huisartsen. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij verdiept in het behandelen van mensen met psychosomatische klachten. Hierbij valt te denken aan burn-out klachten, hyperventilatie of spanningshoofdpijn. Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in het behandelen van zwangerschapgerelateerde klachten. Naast het fysieke, heb ik ook aandacht voor psychische en emotionele aspecten van een klacht.

Daarnaast heb ik in 2014 de opleiding tot socioloog afgerond (EUR). Menselijk gedrag vind ik fascinerend, zowel in grotere vormen, waarnaar de sociologie onderzoek doet, als op individueel niveau, zoals binnen de fysiotherapiepraktijk. Mijn interesse binnen de fysiotherapie ligt bij de mens, bij levensgebeurtenissen die ons allemaal overkomen. Soms kunnen we hierdoor lichamelijke pijnklachten ontwikkelen of verkrampt raken in ons lichaam. Het vermogen tot ontspanning is een vaardigheid die gedurende ons hele leven ontzettend waardevol is. Het geeft mij voldoening als ik dit kan overbrengen en iemand makkelijker door het leven te zien bewegen. Ik volg regelmatig cursussen om me in mijn vakgebied verder te specialiseren. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag.