Over ons

Over ons

Wij vinden een holistische benadering erg belangrijk voor een succesvolle behandeltraject en herstel van uw klachten. Onze therapeuten, ieder met hun eigen specialisatie zorgen ervoor dat u de juiste behandeling krijgt. Onze doel is om de oorzaken van uw klachten naar boven te krijgen, zodat terugval op korte of lange termijn voorkomen kan worden. Wij nemen de tijd om uw klacht uit te leggen , zodat u actief kunt deelnemen aan uw revalidatie. Wat wij belangrijk vinden is om een gemoedelijke sfeer te creëren voor een prettige verloop van uw behandeltraject.

 

Maak kennis met onze Fysiotherapeuten

Annika Kulcke, fysiotherapeute Fysiotherapeut

Ouderen revalidatie

Kunst heup & knie revalidatie

Long revalidatie

 

 

In 2013 is Annika afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het revalideren van ouderen,  revalidatie na een kunst heup of knie en long revalidatie.

Shalini Swartjes Jonis, Praktijkhoudster

Fysiotherapeut

Orofaciaal fysiotherapeut

Hoofdpijnklachten en migraine

Aangezichtsverlamming 

Orthomoleculair Fysiotherapeut

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie. Op 1 juni 2008 heb ik de praktijk Fysio-Actief in Arnhem overgenomen. Ik werk met veel plezier en heb passie voor mijn werk. Patiënten complimenteren mij als een betrokken en bekwame fysiotherapeute.

Luciola Dumont,  fysiotherapeute

Fysiotherapeut

Dansrevalidatie

Psychosomatische klachten

Rugklachten

RMA therapie 

SSRP therapie

In 2003 is Luciola als fysiotherapeut afgestudeerd in Brazilië en als danseres in 2008 in Nederland. Luciola beheerst specifieke specialisaties in de fysiotherapie die in Nederland relatief onbekend zijn, maar zeer effectief voor een succesvolle behandeltraject. Luciola gelooft dat dans en fysiotherapie heel goed bij elkaar passen. Enerzijds fysiotherapie bij dans ter behandeling en preventie van blessures anderzijds dans als hulpmiddel bij behandeling van fysieke en mentale klachten. Luciola is altijd op zoek naar (herstel van) balans.