Over ons

Over ons

Wij vinden een holistische benadering erg belangrijk voor een succesvolle behandeltraject en herstel van uw klachten. Onze therapeuten, ieder met hun eigen specialisatie zorgen ervoor dat u de juiste behandeling krijgt. Onze doel is om de oorzaken van uw klachten naar boven te krijgen, zodat terugval op korte of lange termijn voorkomen kan worden. Wij nemen de tijd om uw klacht uit te leggen , zodat u actief kunt deelnemen aan uw revalidatie. Wat wij belangrijk vinden is om een gemoedelijke sfeer te creëren voor een prettige verloop van uw behandeltraject.

Maak kennis met onze Fysiotherapeuten

Annika Kulcke

Algemeen Fysiotherapeute

Ouderen revalidatie

Kunstheup revalidatie

Kunstknie revalidatie

Valtraining in Balans

Medical training concept

Long revalidatie

In 2013 is Annika afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het revalideren van ouderen,  revalidatie na een kunst heup of knie en long revalidatie. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

Shalini Swartjes Jonis

Praktijkhoudster

Algemeen Fysiotherapeut

Orofaciaal fysiotherapeut

Hoofdpijnklachten en Migraine

Dry Needling hoofd-, hals-, nekgebied en romp

Aangezichtsverlamming( mimetherapie)

Orthomoleculair Fysiotherapeut

Claudicatio Intermittens speclialist

Medische fitness en Personal trainer

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie, hoofdpijn en migraineklachten. Naast de opleiding orofaciale therapie ben ik tevens gespecialiseerd in aangezichtsverlamming en geeft hiervoor mimetherapie. Op 1 juni 2008 heb ik de praktijk Fysio-Actief in Arnhem overgenomen. Ik werk met veel plezier en heb passie voor mijn werk. Patiënten complimenteren mij als een betrokken en bekwame fysiotherapeute.

Luciola Dumont

Algemeen Fysiotherapeut

Dansrevalidatie

Psychosomatische klachten

Rugklachten

RMA therapie 

SSRP therapie

In 2003 is Luciola als fysiotherapeut afgestudeerd in Brazilië en als danseres in 2008 in Nederland. Luciola beheerst specifieke specialisaties in de fysiotherapie die in Nederland relatief onbekend zijn, maar zeer effectief voor een succesvolle behandeltraject. Luciola gelooft dat dans en fysiotherapie heel goed bij elkaar passen. Enerzijds fysiotherapie bij dans ter behandeling en preventie van blessures anderzijds dans als hulpmiddel bij behandeling van fysieke en mentale klachten. Luciola is altijd op zoek naar (herstel van) balans. Ik werk op maandag en donderdag.